درباره معاونت::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
کنفرانس ها و همایش های علمی

ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97

همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)

همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96

اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی

ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96

پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396

بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96

اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96

دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95

دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95

اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95

پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95

یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95

:: سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران در شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲ |
تفاهم نامه همکاری و قرارداد سرمایه گذاری دو میلیارد تومانی بین صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت دانش بنیان فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت در زمینه تولید سرنگ اینفلیتور روز چهارشنبه اول خردادماه 98 در حضور مسوولان دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا رسید.
لازم به توضیح است که سرنگ اینفلیتور، از تجهیزات یک بار مصرف حوزه قلب و عروق است که کاربرد آن باد کردن بالن در عمل آنژیوپلاستی و استنت گذاری (فنر گذاری) در درمان انسداد عروق کرنری بیماران قلبی می باشد. سرنگ اینفلیتور مشمول تحریم های ظالمانه علیه ایران بوده و لذا واردات آن به کشور با چالش همراه است. از این محصول سالانه در کشور حدود 300 هزار عدد مصرف می شود و در حال حاضر محصولی کاملا وارداتی است که با احتساب میانگین قیمت 15 یورو برای هر سرنگ، سالانه معادل 4.500.000  یورو ارز برای خرید این سرنگ از کشور خارج می شود؛ ضمن آنکه به دلیل کیفیت بالای این محصول، قابلیت رقابت با نمونه های خارجی در بازار بین المللی وجود دارد.
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در بخشی از مراسم امضا این قرارداد سرمایه گذاری اظهار داشت: "خوشبختانه در سال گذشته شرکت های مرکز رشد دانشگاه از 21 به 37 شرکت افزایش یافت و در زمینه شرکت های دانش بنیان، حرکت های جدی انجام شده و به نظر می رسد در سال 98 جهش قابل ملاحظه ای خواهیم داشت که نشان از عزم دانشگاه برای حرکت به سمت نوآوری و استفاده از فناوری های نو دارد.
در ادامه این مراسم، دکتر طائب (مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه) در خصوص تشکیل و عملکرد صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار داشت: این صندوق از آبانماه 97 تاسیس شده و 25 درصد سهام آن را مستقیما دانشگاه و 75 درصد آن را شرکت سرمایه گذاری هیرمند در اختیار دارند که البته دانشگاه در شرکت هیرمند نیز سهام دارد و سهام مستقیم و غیرمستقیم دانشگاه در این صندوق، به چهل درصد می رسد.
وی افزود: تا کنون 18 طرح به این صندوق پیشنهاد، بررسی و ارزیابی شده و بافت فرهنگی و روحیه اعضای هیات علمی و هیات مدیره صندوق در کنار عوامل دیگر باعث شد تقریبا تمام طرحها تولیدی بوده و مورد حمایت قرار گیرند. در سال گذشته، تقریبا 35 درصد سرمایه 6 میلیاردی صندوق، صرف انواع حمایتهای صندوق از طرحهای تولیدی شد که یک بخش از آن، کمک به شرکت فناوران پزشکی رایبد علم و صنعت بوده است.
وی افزود: در حال حاضر 6 طرح در صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه در دست بررسی است که همه آنها تولیدی است و بسیاری از آنها متعلق به شرکتهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه می­باشد.
دفعات مشاهده: 1429 بار   |   دفعات چاپ: 161 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر