برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
آزمایشگاهها::
اخبار و اطلاعیه ها::
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اولین جلسه مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی همزمان با شیوع ویروس کرونا 19 اسفند 1398
:: جشن میلاد حضرت زهرا(س)، گرامیداشت روز زن و مقام مادر، ویژه کارکنان خانم دانشگاه / 29 بهمن 1398
:: دورۀ کارشناسی ارشد آموزش مهندسی
:: نشست و تبادل نظر با موضوع ارزیابی درونی کیفیت گروه آموزشی
:: معرفی پورتال پایش

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان فرجام،
 دانشگاه علم و صنعت ایران،
تماس با دانشکده مهندسی خودرو
تلفن: 5-77491224
فکس: 77491224
تماس با پژوهشکده مهندسی خودرو
تلفن: 3-77240360
فاکس: 77240364
تور مجازی دانشگاه
:: ترجمه چینی کتاب تالیفی دکتر مشهدی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۰ |

چاپ کتاب بین المللی استاد دانشکده مهندسی خودرو به سه زبان انگلیسی، آلمانی و چینی

کتاب Vehicle Powertrain Systems اثر تالیفی پروفسور بهروز مشهدی، استاد دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران که به موضوع سیستمهای انتقال قدرت خودرو می پردازد و در سال 2011 توسط انتشارات معتبر Wiley به زبان انگلیسی چاپ و منتشر و سپس در سال 2014 به زبان آلمانی نیز ترجمه شده بود، به زبان چینی نیز ترجمه و انتشار یافت.

گفتنی است دکتر بهروز مشهدی دارای دکتری مکانیک گرایش خودرو از دانشگاه لیدز انگلستان می باشد و هم اکنون استاد تمام گروه سیستم های دینامیکی دانشکده مهندسی خودرو می باشد.

دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران کسب این افتخار علمی را به دکتر مشهدی تبریک گفته و دستیابی به توفیقات روز افزون علمی را برای ایشان آرزو دارد.

Antriebsstrangsysteme in Kraftfahrzeugen

Vehicle Powertrain Systems

دفعات مشاهده: 1850 بار   |   دفعات چاپ: 296 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

School of Automotive Engineering

School of Automotive Engineering is the first Automotive Engineering school in the Middle East.

دانشگاه علم و صنعت ایران؛ سرآمد در علم و فناوری، پیشرو در کارآفرینی دانش بنیان
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4061