مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: دوشنبه مورخ ۲۶ آذر ۱۳۹۷

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت / 7 آذر 1397
:: کارگاه یک روزه اساتید مشاور دانشجویان کارشناسی ورودی 1397 / 1 آذر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان/ ویژه میلاد پیامبر اکرم(ص) / 1 آذر 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / جامعه مدنی در سیره نبوی(ص) / 28 آبان 1397
:: نشست فرهنگی اساتید / علم سکولار و خداباوری/ 21 آبان 1397
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: حمایت از پایان‌نامه‌‌های دکتری و کارشناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۵ |
شرکت مهرکام پارس به منظور افزایش تعامل صنعت با دانشگاه با هدف ارتقاء سطح فنی و مهندسی واحدهای عملیاتی، آمادگی خود را جهت حمایت از پایان نامه­ های دکتری و کارشناسی ارشد از طریق پذیرش دانشجو در محورهای تعریف شده ذیل اعلام می­نماید.
1-    استانداردسازی غیر تخریبی جهت بررسی محل جوش قطعات پلیمری
2-    استانداردسازی غیر تخریبی جهت بررسی محل جوش قطعات فلزی
3-    تعیین بچ اقتصادی بهینه تعویض قالبهای تزریق
4-    جایگزینی و حذف فرآیند شعله گیری برای فعال سازی سطوح پلیمری
5-    طراحی روکش پلیمری جهت جلوگیری از چسبیدن رنگ به فیکسچرهای رنگ آمیزی در صنایع خودروسازی
6-    طراحی بهینه نگهدارنده محصولات فیکسچر

لذا دانشجویان محترم می­توانند با توجه به محورهای پیشنهادی شرکت، پروپوزال خود را همراه با معرفی نامه از طرف استاد راهنما برای دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت صنعت، معدن و تجارت – سرکار خانم بیگی (داخلی 2358) ارسال نمایند تا پیگیری های بعدی انجام شود.
E-Mail: imt_stc@iust.ac.ir
دفعات مشاهده: 305 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 3789