مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: چهارشنبه مورخ ۵ تیر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
:: نشست 14 اسفند شورای شاخه با معاونت آموزش دانشگاه
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: حمایت از پایان نامه تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۳ |

شرکت بهینه سازی مصرف سوخت در راستای گسترش پژوهش های بنیادی، کاربردی و توسعه ای در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی و استفاده از ظرفیت تحقیقاتی دانشگاه ها، از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که در راستای محورهای پژوهشی این شرکت قرار دارند، حمایت مالی می نماید. از دانشجویانی که موضوع پایان نامه ایشان در راستای اولویت های پژوهشی این شرکت قابل مشاهده در آدرس www.ifco.ir- بخش واحد پژوهش و فناوری- حمایت از پایان نامه های دانشجویی ) باشد، دعوت می شود. ضمن مطالعه دستورالعمل حمایت از پایان نامه های دانشجویی (قابل دسترسی از طریق صفحه فوق در تارنمای شرکت بهینه سازی)، نسبت به تکمیل برگ پیشنهاد موضوع پایان نامه دانشجویی و اخذ امضای  استاد راهنمای مربوطه اقدام و برای انجام مراحل بعدی به دبیرخانه شرکت بهینه سازی مصرف سوخت ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 1638 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3899