برقراری ارتباط::

خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: امضای تفاهم‌نامه آموزشی پژوهشی با دانشگاه پلی تکنیک پتر کبیر سن پترزبورگ روسیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۴ |

امضای تفاهم‌نامه آموزشی پژوهشی با دانشگاه پلی تکنیک پتر کبیر سن پترزبورگ روسیه

دومین اجلاس مشترک روسای دانشگاههای برتر ایران و روسیه، با حضور وزیر علوم، تحقیقات، فناوری، بیست و نهم مهرماه 1395 به میزبانی دانشگاه تهران برگزار و طی آن تفاهم‌ نامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه دولتی پلی‌تکنیک پتر کبیر سن پترزبورگ منعقد شد.

این اجلاس مشترک به دنبال نخستین اجلاس دانشگاه‌های ایران و روسیه (در سال گذشته در مسکو)، برگزار شد و در آن وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای ۱۳ دانشگاه برتر ایران و ۱۸ دانشگاه برتر روسیه، در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران گرد هم آمدند.

در ادامه اجلاس، در بعدازظهر در سه نشست با عناوین موضوعات تعیین شده، رؤسای دانشگاههای ایران و روسیه سخنرانی نمودند. دکتر برخورداری (رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران) و رؤسای دانشگاههای صنعتی اصفهان و دانشگاه صنعتی امیر‌کبیر و رؤسای چند دانشگاه روسیه در نشست سوم در مورد نقش دانشگاه در  انتقال فناوری سخنرانی نمودند.

در مراسم اختتامیه اجلاس رؤسای دانشگاههای برتر ایران و روسیه که به میزبانی دکتر ستاری(معاون علمی فناوری ریاست جمهوری) برگزار شد، چند تفاهم‌نامه همکاری ما بین دانشگاههای برتر ایران و دانشگاههای برتر روسیه امضاء و تبادل شد. از جمله تفاهم ‌نامه‌ امضاء شده توسط معاونین بین‌ الملل دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه دولتی پلی‌تکنیک پترکبیر سن پترزبورگ، تفاهم‌نامه توسط رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و طرف مقابل مبادله شد.

این تفاهم‌نامه‌ها با هدف توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی، تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌ های مشترک و انجام پژوهش‌های مشترک منعقد شده است.

سومین اجلاس مشترک رؤسای دانشگاههای برتر ایران و روسیه سال آتی در روسیه برگزار خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 3771 بار   |   دفعات چاپ: 652 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004