[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره دانشکده::
اخبار ::
کمک آموزشی::
آموزش::
پژوهش::
معرفی افراد::
دانشجویان::
امکانات::
تسهیلات پایگاه::
::
هشتمین کنفرانس بین المللی
..
تالار افتخارات

AWT IMAGE

..
دفاعیه‌ها

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
آزمایشگاه مرجع ترمز

AWT IMAGE

..
سرویس های صنعتی
..
بازدید علمی

گزارش‌های بازدید دانشکده

..
منشور اخلاقی

AWT IMAGE

..
:: حامد فرح پور ::

  چکیده:

  در این پروژه سعی بر آن بوده تا به مسئله ناپایداری عرضی بوژی واگن مسافری پرداخته شود. این پدیده یکی از مسائل شایع در آلات نقلیه ریلی با سرعت بالاست که در روی ریل بدون قوس و در اثر ماهیت اصطکاکی-خزشی تماس چرخ وریل که نیروهای غیر کنسرواتیو را در سیستم می سازند بوجود می آید. این پدیده هانتینگ خوانده می شود که از دیدگاه دینامیکی نوعی پدیده خود-تحریک است. این پدیده میتواند موجبات سایشهای فراوان چرخ وریل و کاهش راحتی سفر شود. پدیده هانتینگ بر دو نوع است هانتینگ اولیه و ثانویه که در این تحقیق هانتینگ ثانویه مورد بررسی قرار گرفته است. شایان ذکر است که هانتینگ ثانویه از دیدگاه دینامیکی بسیار حائز اهیت است و هانتینگ اولیه با استقاده دمپرهای مناسب در سیستم تعلیق به آسانی قابل حذف است. در این پژوهش سعی بر آن بوده تا راهکاری صرفا مهندسی و بسیار ساده در ارتباط با این پدیده ارائه شود تا سرعت آستانه هانتینگ با تقریبی نزدیک به واقعیت بدست آید.

  در بررسی پدیده هانتینگ از تئوری خطی کالکر استفاده شده تا نیروهای خزشی به آسانی و با دقت بسیار زیاد در بررسی هانتینگ محاسبه شوند. همچنین حرکت چرخ بر روی سطح صاف و بدون بی نظمی در نظر گرفته شده است.

  معادلات مربوط به چرخ و محور برای ریل بروی خط صاف ( بدون قوس ) استخراج شده اند. این معادلات با معادلات مربوط به دینامیک فریم بوژی به یکدیگر لینک شده اند تا سرعت آستانه نا پایداری بوژی محاسبه شود. همچنین در این تحقیق سعی شده تا تاثیر پابندهای موجود در بوژی های آلمانی مورد بررسی واقع شود. بررسی پارامتری در ارتباط با یک بوژی صورت گرفته است تا تاثیر عوامل مختلف در هانتینگ ثانویه مشخص شود.

  فلوچارت نحوه بررسی ناپایداری و برنامه نرم افزاری که به منظور بررسی آن مورد استفاده قرار گرفته شده است نیز ارائه شده است. در انتها نیز نتیجه گیری در ارتباط با کل موضوع به منظور بهتر کردن پدیده هانتینگ و افزایش راحتی سفر ارائه شده است.


دفعات مشاهده: 4735 بار   |   دفعات چاپ: 1179 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 82 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 68 queries by YEKTAWEB 4570