مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«حمایت از کالای ایرانی»

درباره‌ی سال ۹۷ سالــــی که از این لحظه آغاز می‌شود  آنچه مهم است، این است که همـــه بایــد سخت کار کننــد. بنــده در شعارهــای سالهـــا معمولاً مخــاطب را مسئولیــن قـــرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه‌ی آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مقدّمتاً عرض کنم، مسئله‌ی اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطــرح است لکـــن مسئلـــه‌ی اصلــــی مــــا امســــــال هم مسئلـــه‌ی اقتصــــاد و معیشت مردمـــــی است. همــــه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محـور هم عبـــارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را -با شرحـــی که ان‌شــاءالله در سخنــــرانی عــرض خواهم کرد- همـــه تعقیب کننــــد و دنبــــال‌گیـــری کننــــد، بسیـــاری از مشــــکلات اقتصــــادی، مشـــکلات معیشتــــیِ مردم -هم مسئلــــه‌ی اشتغال، هم مسئله‌ی سرمایه‌گذاری و بقیّه‌ی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعــی به میـزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولیــد ملّـــــی شتاب بگیرد، بسیــــاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محــور قرار دادم برای شعــار امسال؛ شعــــار امســال «حمایت از کـــالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه می‌توانند در این زمینـــه کمک بکنند و به معنـــای واقعی کلمه وارد میدان بشوند. البتّه این حمایت از پنج شش جهت، ابعاد مختلفـــــی دارد که این ابعـــاد را من ان‌شاءالله در سخنرانـی باز خواهم کرد و تشـــریح خواهم کرد و آنچـــه را که قشرهــای مختلف مردم و مسئولیـــنِ گوناگون کشور میتوانند انجام بدهند، ان‌شــاءالله مطــــرح خواهم کرد.
امیدوارم ان‌شاءالله خدای متعال کمک کند، هم به مسئولین، هم به مردم که بتوانند وظایف خودشان را به بهترین وجهی انجام بدهند و امسال این شعار را -که شعار «حمایت از کالای ایرانی» است- به معنای واقعی کلمه به تحقّق برسانند.

امروز: چهارشنبه مورخ ۲ آبان ۱۳۹۷

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نشست فرهنگی اساتید / سیاست خارجی و طرح تحول بزرگ اقتصادی کشور / 9 مهر 1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان در ماه های محرم و صفر/ 15 مهر و 13 آبان 1397
:: نشست اساتید مشاور و مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی /31شهریور1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی دانشکده ها / 26 شهریور1397
:: مسابقه فرهنگی کارکنان ویژه اعیاد قربان و غدیر/ 30 مرداد 1397
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: حمایت از پروژه های تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۵ |

با توجه به علاقه ‏مندی شرکت پایانه ‏های نفتی ایران به افزایش همکاری های فی مابین صنعت و دانشگاه و بهره مندی از توانمندی های اساتید و دانشجویان و نیز در راستای مدیریت مصرف و بهره وری انرژی در این شرکت، از تعدادی از پایان نامه دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحت عناوین ذیل حمایت به عمل می‏آید.

- بررسی شاخص های بهره وری انرژی در زمینه های فنی و اقتصادی در شرکت پایانه های نفتی ایران

- طراحی، استقرار و ارتقاء موثر سیستم های کیفیت و بهره وری از طریق تبادل اطلاعات و ایجاد زنجیره ارزش

- بررسی استفاده از سیستم های مدیریتی نوین در جهت ارتقاء بهره وری

- شناسایی قوانین و مقررات بازدارنده و پیشبرنده بهره وری در ادارات و واحدهای زیر مجموعه شرکت پایانه های نفتی ایران

- بررسی راهکارهای مناسب برای تنظیم و بهینه سازی استفاده از سیستم های انرژی

- ارائه مدلی عملی و کاربردی در رابطه با نگهداری انرژی و افزایش سرمایه مالی در شرکت پایانه های نفتی ایران

- ارایه راهکار مدیریتی جهت تحلیل و انتخاب تجهیزات بهینه و کم مصرف و مناسب به لحاظ فنی جهت طرحها و پروژه های آتی

- مدیریت تغییرات فیزیکی (تغییر و اصلاح یا نوسازی تجهیزات و ماشین آلات موجود)

دانشجویان علاقمند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد پژوهش و توسعه شرکت پایانه‏های نفتی ایران (شماره تلفن 88714229) تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 2005 بار   |   دفعات چاپ: 313 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 3767