مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: پنجشنبه مورخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
:: نشست 14 اسفند شورای شاخه با معاونت آموزش دانشگاه
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: حمایت از پروژه های تحصیلات تکمیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۲/۵ |

با توجه به علاقه ‏مندی شرکت پایانه ‏های نفتی ایران به افزایش همکاری های فی مابین صنعت و دانشگاه و بهره مندی از توانمندی های اساتید و دانشجویان و نیز در راستای مدیریت مصرف و بهره وری انرژی در این شرکت، از تعدادی از پایان نامه دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحت عناوین ذیل حمایت به عمل می‏آید.

- بررسی شاخص های بهره وری انرژی در زمینه های فنی و اقتصادی در شرکت پایانه های نفتی ایران

- طراحی، استقرار و ارتقاء موثر سیستم های کیفیت و بهره وری از طریق تبادل اطلاعات و ایجاد زنجیره ارزش

- بررسی استفاده از سیستم های مدیریتی نوین در جهت ارتقاء بهره وری

- شناسایی قوانین و مقررات بازدارنده و پیشبرنده بهره وری در ادارات و واحدهای زیر مجموعه شرکت پایانه های نفتی ایران

- بررسی راهکارهای مناسب برای تنظیم و بهینه سازی استفاده از سیستم های انرژی

- ارائه مدلی عملی و کاربردی در رابطه با نگهداری انرژی و افزایش سرمایه مالی در شرکت پایانه های نفتی ایران

- ارایه راهکار مدیریتی جهت تحلیل و انتخاب تجهیزات بهینه و کم مصرف و مناسب به لحاظ فنی جهت طرحها و پروژه های آتی

- مدیریت تغییرات فیزیکی (تغییر و اصلاح یا نوسازی تجهیزات و ماشین آلات موجود)

دانشجویان علاقمند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد پژوهش و توسعه شرکت پایانه‏های نفتی ایران (شماره تلفن 88714229) تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 2140 بار   |   دفعات چاپ: 320 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3899