برقراری ارتباط::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره6

:: بازدید شورای دانشگاه از خوابگاه خواهران ::

بازدید شورای دانشگاه از خوابگاه خواهران

اعضای شورای دانشگاه صبح سه‌شنبه بیست و یکم آبانماه از بلوک 2 خوابگاه خواهران و نیز سلف و سالن مطالعه خوابگاهی بازدید کردند.

ایشان ابتدا از محل وقوع آتش‌سوزی خوابگاه خواهران بازدید و از نزدیک با مسائل دانشجویان دختر ساکن در این خوابگاه آشنا شدند. رئیس دانشگاه در این بازدید به تبیین اقداماتی که از لحظه وقوع حادثه تا آن زمان صورت گرفته بود، پرداخت.
پس ازآن اعضای شورای دانشگاه از ساختمان جدیدالتاسیس سلف خوابگاهی و سالن مطالعه خوابگاه دیدن کردند.

در این بازدید حجه‌الاسلام و المسلمین شاه‌آبادی (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) شورای دانشگاه را همراهی می نمودند.

لازم به ذکر است ریاست دانشگاه از لحظه وقوع حادثه به دلیل ضرورت رسیدگی به امور و تسریع در عملیات پاکسازی و آماده سازی خوابگاه ،‌ دفتر کار خود را تا اطلاع ثانوی به خوابگاه مذکور انتقال داده و با حضور فعال خود، از نزدیک روند آماده سازی سریع این خوابگاه را پیگیری می نمایند.

ایشان همچنین ازساعت 13 الی 24 دیروز پذیرای دانشجویان خوابگاهی بودند که به محل دفتر ایشان درخوابگاه مراجعه نمودند و از نزدیک ضمن استماع مشکلات آنها ، دستورات لازم دراین خصوص صادر نمودند.

خاطر نشان می سازد دکتر جبل عاملی شبهای گذشته را در خوابگاه سپری نمود و همچنان به همراه معاونت دانشجویی – فرهنگی و مدیران حوزه های مرتبط امور خوابگاه را بصورت فعال پیگیری می نماید.

(تصاویر بازدید)

دفعات مشاهده: 3567 بار   |   دفعات چاپ: 686 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122