شرح وظایف انباردار ادارۀ تغذیه : 1-حضور مرتب در محل کار و برنامه ریزی به منظور اجرای وظایف محوله 2-تحویل اقلام وارده به انبار و کنترل آنها از نظر تعداد، مقدار، نوع و جنس 3-کنترل و همکاری در تخلیه و بارگیری محموله های ورودی و خروجی انبار 4-کنترل و مشارکت در آماده نمودن و تحویل اقلام درخواست شده از انبار طبق ضوابط 5-صدور رسیدها و حواله های انبار و ارسال نسخه های مربوطه به واحدهای ذیربط 6-شناسایی اقلام و کالاهای وارده به انبار و کدگذاری و دسته بندی آنها به روش مناسب 7-همکاری در موجودی گیری و انبار گردانی های ادواری در مواعد تعیین شده طبق دستور 8- تهیه و تنظیم و ارائه گزارش لازم از تحویل و تحول انبار 9-ثبت عملیات مربوطبه ورود و خروج اقلام انبار در دفاتر، کامپیوتر و کاردکس های مروطه 10-دقت و مراقبت در نظافت و ایمنی انبار و کنترل مداوم وسایل آتش نشانی 11-کنترل و همکاری در انجام کلیه نقل و انتقالات و جا به جایی های اقلام موجود در انبار 12-جمع آوری و شماره و تاریخ گذاری اسناد و مدارک انبار و بایگانی نسخه های لازم طبق روش تعیین شده 13-کنترل نظافت قفسه ها و محوطه انبار طبق دستور 14-کنترل بر رعایت اصول ایمنی و فنی در رابطه با نحوه جا به جایی، چیدن و نگهداری از اقلام موجود در انبار بر اساس دستورالعمل ها و ارائه راهنایی های لازم به پرسنل انبار 15-انجام هماهنگی های لازم با واحد های ذیربط و مافوق جهت انجام امور جاری انبار 16- انجام سایر وظایف محوله در محدوده شرح وظایف |